SWEET DREAMS

Nu skall jag hoppa i sängen och läsa på nya tidningar som kommit i postluckan nu på sistone har bara int hunnit läsa dem än. Men tror det blir en snabb läse stund eftersom jag är supertrött !! Imorgon skall min klass och en annan klass till Helsingfors till riksdagshuset och så blir det en stund på stan med..Efter det blir det visit hos syrran med mat mm tills träningen börjar för min del. Vad har ni för planer till imorgon ??GODNATT syns imorgon alla sööta läsare!  ps. svarar på kommentarerna imorgon ...

bloglovin

DANCE >>

Nu skall jag fara till danssen har träning från 18.10-21.30. Men gud va skönt det var att komma hem från skolan lägga sig på soffan med Friends och sedan somna. Men nu måste jag fara så SYNS ikväll!


öööh kolla kavaliteen ?? :D

bloglovin

WAYNE'S COFFEE

Som sagt var jag hela förra veckan på PRAO i Wayne's Coffee och tänkte nu berätta lite nogrannare vad allt jag gjorde där och hur det var. Började då varje dag från 11-17 skönt att sova lite längre! Jag jobbade egentligen som de andra där förutom att kunde inte göra precis all mat de bjöd på och inte heller alla drikor men den största delen nog.
Jag gillade det var mysigt och skulle kunna vara där en vecka till ännu, skulle nämligen inte ha någon lust alls att fara tillbaka till skolan. Bjuder på bilder som jag tog därifrån som jag kommer att använda i föredraget jag kommer ha om nån vecka.


+ mycket mer men här fick ni lite smakprov :)

MEN NU SKALL JAG FARA OCH KOLLA PÅ FRIENDS OCH SEDAN FARA OCH SOVA GOOODNATTT !!! '

bloglovin

Lördaaag!

Ursäkta för dålig updatering har helt enkelt inte hunnit eller haft något att skriva om. Om ett par timmar far jag till Anna så skall vi börja en rolig lördag därifrån. Denhär veckan har jag varit på PRAO hela veckan vilken var riktigt kul har ingen lust alls att fara tillbaka till skolan:( Men berättar mer om min PRAO vecka imorgon då det med kommer bilder.

Igår kväll blev det bio med Anna och Julia vi var och kollade på Harry Potter den var flummig för mig som inte är så intresserand och inte läst böckern, det var som en fortsättning till förrafilmen och kommer inte ihåg vad som hände i den. Sorlig var den måste jag erkänna.


Bild av mig från igår före bion började!

bloglovin

Lång tisdag framför mig !

Då blir det tredie dagen på Wayne's idag, det har gått riktigt bra hittils, och det har varit riktigt kul! Efter "jobbdagen" blir det en snabbis träff med Tessa och sedan träningar från 18-20 så syns först efter det.. Sori för att det inte blev något bloggande igår men hann helt enkelt inte :(

Jag här ser ni med hur min jobb blus ser ut :


(gillar inte att man måste ha håret fast gillar mer att ha det löst, månne jag inte en vecka klarar mig)


bloglovin

MINA BEEEN !!

Ni ha ingen aning hur ont jag har i mina ben efter denna måndag !! Men riktigt kul var det i Wayne's och super roliga "jobbkompisar" om man kan säga så. Imorgon blir det en likadan dag som idag altså 11-17. Som sagt träffade jag Anna både före och efter PRAON då det blev snack mm.

ser ut som att jag just skulle ha vaknat:

Men snart skall jag fara och sova e SUPER TRÖTT !!

bloglovin

WAYNE'S COFFEE HERE I COME

Som sagt skall jag vara hela den här veckan på PRAO i Wayne's Coffee undrar hur det kommer att gå. Hoppas det blir kul samtidigt som jag är där är med en pojke från min skola Olli han kommer jobba på morgonen och jag mer på dagen men vi kommer vara där tillsammans i ett par timmar så det är helt kul att ha någon att snacka med ifall vi måst diska eller något. Men ärligt är jag en aning nervös hur det kommer gå eftersom jag skall stå i kassa göra kaffe och laga lite maträtter men tror nog det kommer att ordna sig :DMen nu skall jag träffa anna före jag far till PRAON det blir lite morgon fika och morgon snack
men nu måste jag fara för att inte bli sen ÖNSKA MIG LYCKA TILL !!


bloglovin

Söndag!

Nu är det söndag igen. Guud så snabbt veckorna far och imorgon börjar min PRAO vecka, men det berättar jag mer om senare. Veckoslutet har varit skön och rolig. Idag blir det träning och ta det lung som pracis alla andra söndagar med!
Tyvärr blev det inget bloggande igår men nu e jag i fullfart tillbaka igen!


En bild av mig från veckoslutet!

bloglovin

HOS ANNA !!!

Nu sitter vi hos Anna och sjunger sing star på fullt med Laura och Nonna!! Skriver imorgon när jag kommer hem va allt kukl vi gör ikväll ännu mm. Men nu skall jag fortsätta sjunga med min sista röst CIAAAO!
HA EN BRA FREDAG!

It's friday people

Tänkte starta denna mysiga söndag med att kasta in några bilder från igår när jag var hos Anna hela dagen.
Vi hade riktigt mysigt hade inte sätt henne på en vecka nästan så vi hade riktigt mycket att snacka över som vanligt.
Men nu skall jag far till skolan och ha 4 lekioner, efter skolan åker jag till Anna och så blir det en myskväll eftersom Anna fortfarande ligger på sjukledigt men det kommer bli riktigt kul vi skall lite planera olika saker ;) Men nu måste jag dra mig själv till skolan!!som ni ser på bilderna så har vi fått ordentligt med snö på marken här i Åbo med JESS! Så därför byter jag nu kategorin till vinter så från och med detta inlägg hittar ni dom i kategorin vinter 2010..

bloglovin

HELSINGFORS

Nu bjuder jag på ett par bilder from Helsingfors tyvärr blev det inga riktigt lyckade så domhär får duga!Tyvärr har jag fått lite grann bloggtårka men månne det inte kommer tillbaka om en stund men det kan alltså betyda att de inte kommer lika mycket inlägg nu på en tid men vem vet ;)


bloglovin

Day10-Your dog

Jaa nu skalla jag presentera världen sötaste hund till er nämligen Aune!


Int kan man väll säga annat en att kolla hur sööt hon ääär !!


ps. svarar på kommentarerna på onsdagkäll eller torsdag PUSS

bloglovin

HELSINGFORS

Idag åker jag och min mamma till Helsingfors, för att träffa på min bror mm. Tror det kommer bli riktigt mysigt och roligt kameran följer med! Har gjort day 10 redan färdigt och tidinställt så kolla in bara här finns nog något nyt och läsa på fast jag inte är hemma kul va ?? :)

Helsingfors:


Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

bloglovin

Day9-Something that you miss

Ärlig så har jag ingen aning över vad jag saknar.. Helt jätte svår dag om man kan säga så :P Nåh men nu när jag kollar ut från fönstret och ser regnet där ute så saknar jag faktist lite grann sommaren men ändå vill jag att det blir ordentlig vilnter så super svårt!! Tror faktist att ni inte riktigt fick ett svar men tror int det är så stor skillnad :P
Vilken gillar ni mer sommaren eller vintern??

VINTERN 08-09?


SOMMAREN 09 :


ps. svarar på kommentarerna på onsdagkväll eller torsdag PUSS

bloglovin

Day 08 – Your favorite place

Min favorit plats är nog i min ägen säng (världens skönaste säng) fast man kankse skulle säga att de e utomlands eller någonstans med kompisarna men inners inne är det iaf hos mig i min egen säng..
Där jag sitter och kollar på t.ex Friends eller Gossip Girl, eller sitter på datorn eller bara sover vilket jag med älskar..FARSDAG ♥Här bjöd jag på en bild av VÄRLDEN BÄSTA PAPPA!

bloglovin

DAY7- YOUR FEARS

Min störsa rädsla är nog att mista nån från familjen eller en nära vän, det vore hemskt!

bloglovin

Evening

Ja nu skall jag inte skriva så mycket utan visa bilder istället.. Som sagt är det här ett tidinstäält inlägg och därför är det på något sätt mycket mycket svårar och skriva har ingen aning varför.. Jag är BTW super glad över att blog.se också fått så att man kan göra tidinställda inlägg, super bra!SYNS IMORGON !!!!

bloglovin

FRIIIIDAAAAAAY

Jaa som sagt är det fredaag idag, som om ni alla inte skulle veta det! Jag har en känsla av att detta veckoslut kommer bli super bra, hoppas ni med har det! Vad har ni för planer för ikväll då ? Jag själv skall jag ut och träffa ala mina häärliga kompisar... Kommer bli supeer kul!!!!!Gjorde just en tidinställt inlägg så kommer att komma ett inlägg ennu idag fast jag själv inte befinner mig vid datorn och hemma. Fö jag skall om en stund dra mig iväg så hoppas ni alla får en riktigt bra fredaag för det kommer iaf jag att få ::)

CIAAAAAO

bloglovin

DAY 6 - hot guys

Tjeenis!
Idag är det då dags att visa er lite heeta killar men tyvärr kommer jag bara visa er en, men tro eller int det räcker ;)
Och det är nån alla vet ZAC EFRON!
Vem tycker ni att är det hetaste kändisen ??


Nu skall jag kolla på Kenza&Tyra show , helt sjukt braa alltid lika roligt och kolla på det. Brukar ni kära läsare också kolla på det?? Själv tycker jag både Kenza och Tyra super sööta och snygg klädstil har dom.. PUSS

bloglovin

ENGELSKA PROV

Ja som sagt skall jag hoppa in i bilen och åka till skolan och skriva på terminens första engelskaprov! Jag är då ingen höjdare på engelska och hoppas verkligen att jag skulle lyckas i provet, men ärligt så tror jag verkligen det kommer gå ganska dåligt :/

Men medan jag sitter i skolan och skriver prov + sitter på andra lektioner bjuder jag på bilder från igår :HA EN BRA DAG ALLESAMMANS, så syns vi senare!

bloglovin


DAY 5

What you wore today
Skall icke göra det svårare en vad det är, bjuder asså på en bild av vad jag hade på mig idag :)

bloglovin


HAR INTE TID !!

Har allvarligt så mycket på G under skolveckan att jag inte hinner blogga men försöker verkligen!
Godmorgon på er sööta läsare, idag har jag en lång dag framför mig skola ända till 15.20 sedan på lunch med Anna träningar kl. 18-20 och sedan PROV LÄSNING suck asså..

HA EN BRA DAG ALLESAMMANS IKVÄLL SYNS VI!


bloglovin


DAY 4 - What you ate today

Ja som sagt skall ja nu berätta till er va jag ätit INTRESSANT !!
Tänkte inte börja räkna upp allting så sätter ba en bild av de jag åt till middag, eftersom jag är ensam hemma så blev det en lätt gjord middag :


Är det bara jag eller ser bilden jätte ofresh ut ?

bloglovin

SWEET DREAMS

Hoppas ni sover lika bra som ja är nämligen SUPER trött !!

GODNATT!

 

bloglovin


DAY 3 - YOUR DAYDär ser ni hur min intressanta måndag ser ut :P BTW skrev igår kväll ett inlägg som skulle komma ut imorse och har int gjort det, så ni andra bloggare får ni tidinnställda inlägg att publiceras ?? Ifall ni får så hjälp mig gära mina kära :)

bloglovin

EMA 2010 ♥

Jaaa jag tror jag gör precis samma sak som ni sööta läsare nämligen kollar på EMA 2010MTV!!

Skriver imorgon DAY 3 eftersom den skulle ha blivit super tråkig eftersom alvarligt vem gör något intressant på en söndag, int jag iaf!!
Men nu skall jag fortsätt kolla på MTVSYNS imorgon CIAAAAO!

bloglovin

DAY 2

Njut ni av den fina videon jag gjort av mig och mina tjejkompisar!!


Nu skall jag ut och ha roligt med mina kompisaar syns imorgoon >>


bloglovin


FREDAG FT. ANNA

Igår chillade vi med Anna här hos oss och lite runt om i Åbo ;)
Ursäkta för så dåligt bloggande och att det inte kom DAY 2 igår men lung den kommer idag och på ett mycket mycket roligare sätt!
Men nu bjuder jag på bilder från igår :


NU TILL MOMMO OCH ÄTA BLOGGAR SENARE !!!

bloglovin

Day 1

Ärligt så är jag super dålig på att berätta om men själv men månne vi inte klarar oss.
Jag är alltså en 15 årig tjeje som lever i Finland..
Det jag gillar att göra när jag inte är hemma är att vara med kompisar och dansa, och det håller jag på med nästan varje dag!
Va annat sku jag kunna berätta går sista året i grundskola, har stora drömmar i livet precis som vilken tjej annan med  och älskar att vara med galna människor som har bra juttun!Gammal bild med mörka håret!

bloglovin


Tackar Ada och Sanny!

Läste 2 helt härliga tjejers bloggar och dom båda hade det här och det tänker jag också köra med nu :)

 

Day 01 – Introduce yourself

Day 02 – Your best friend

Day 03 – Your day

Day 04 – What you ate today

Day 05 – What you wore today

Day 06 – hot guys (;

Day 07 – Your fears

Day 08 – Your favorite place

Day 09– Something that you miss

Day 10– Your dog

Day 11 – Your siblings

Day 12 – What’s in your bag

Day 13 – This week

Day 14 – What you wore today

Day 15 – This month

 

 

Börjar med Day 1 imorgon !! PUSS


PROV ELLER DATORN ??

Som sagt borde jag läsa på prov och på min modda bok men vet ni vilket jag gör, joo sitter på Facebook och bloggar, och för en stund sädan tog jag bilder hur roligt är inte det :P Hur kan det alltid bli så ??
Vad har ni för planer till denna tisdags kväll då ??

Försökte blinka med ena ögat kolla resultatet :

BTW älskar jag min nya va ska man nu säga "hårband" köpte den igår.. Tänkte köpa några till i andra färger ännu :)

Men nu skall jag försöka öppna gegga boken så småning om :)

PUSS TILL ER!!

bloglovin

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Jaa som ni alla andra också säkert tycker så är måndagen verkligen veckan tyngsta dag! Och för mig är det ännu till den dagen jag inte alls hinner blogga på, eftersom jag är i farten från 9 på morgonen till 10 på kvällen alltså 13 timmar HUHHU. Så idag blir det som precis alla andra måndagar med ett tråkigt inlägg!


Här är en bild från söndagen jag och Annas sööta hund Hanna !!

SYNS IMORGON DÅ JAG ÄR PÅ BÄTTRE HUMÖR MEN GLADARE INLÄGG PUSS


bloglovin

RSS 2.0