SLUUUUUUUUUUUUT

Nu slutar jag blogga för en stund kommer kanske nångong till baka eller så int men bloggen stannar här ::)

För sommarens skull!

Det var dags för mina skinbyxor att klippas till sommarskick va tycks! Herreguud jag vill att man kan börja klä sig i bara shorts igen SKÖÖÖNT!





Födelsedags firande Nea 16 ♥


PÅSKLOOV

Nu e de påsklov och ni har inte hört av mig nu på över 1 vecka men tro eller ej så lever jag ännu :D Somsagt börja påsklovet på tisdag och hittills har lovet varit helt jätte lyckat hoppas de fortsätter lika bra som det har börjat! Lovar att ikväll kommer det upp en heldel bilder från igår när min kompis fyllde 16 :)

Kolla in Lady Gagas sång tills de ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU

WEDNESDAY

Dehäär skolveckan har gått fast hur snabbt :) okeej de e ju först onsda men imoron e de torsda och så plötsligt så e de freda igeen (: Idaag har jag farit med några sööta tjejer på stan och ätit mm. Kom just hem och nu skall jag sätta mig framför soffan och kolla på några program SKÖÖNT! ikväll borde jag läsa på ett prov som jag har på fredaag eftersom imorgon har jag andra planer som ni för höra om senare ;)

CIaaaaaO

 


My sunday in pics



HOPPAS NI ALLA HAFT EN LIKA SKÖN OCH SOLIG SÖNDAG SOM JAG ::)

SÅ E DET SÖNDAG IGEN

Dit for de vslute snabbt som vanligt så har man 5 skoldagar framför sig! Här bjuder jag på lite bilder från fredagen tyvärr blev det inga bilder taget igåår :(





Blev en heldel bilder tagna men här är nu en del.. Tyvärr e de alltid 1/4 del av människorna som är på bilderna och resten är sen int med :D:D:D:DDD Meeer bilder senare ;)

PLÄTT FEST!

Idag blev det plättfest hos Anna :D:D:D efter att ha ätit goda sallader på stan!




BED HEAD

Till duschen och testa nya bed head shamppona som mamma kom med me hem från galna dagarna idaa! Visar senare en annan härlig sak hon kom med också men nu till duschen sedan kolla på ett program och resten av kvällen skall jag öva på finska!!

WEBCAM :D:D:D:D:

LÄSA LÄSA LÄSA

Idag har jag varit hela dagen med Anna och med några andra i samma sväng :D Men nu måst jag pårikit läsa min modda book så nu stängs fb och allt annat med!!

LITE BILDER SOM BLEV TAGNA I SKOLAN!!!

NUUU O LÄÄÄSÄAAAAAAAA!!!!!!

I love weekends

Har haft en kort "bloggpaus" här under veckan som ni säkert märkt (: Men nu är jag här igen och skall vara kativ från och med idag! Mitt vslut var jätte lyckat hoppas ni med hade det kul..
Tänker inte nu berätta desstumer eftersom ja vet att ingen sku orka läsa :D så bjuder på en bild nu men mer kommer senare!




Nu måste jag hoppa i sängen läsa min modda bok har helt jätte mycke kvar och den ska va läsen på tisdaag HUPS och efter att ha läst några sidor ska ja stänga ögonene och sova lite ut efter en fartfylld vecka och vslut :D


bloglovin

RSS 2.0