GOD KVÄLL ALLESAMMANS

Hoppas ni haft enbra måndag alla. jag själv har haft en rikit sköön! efter skolan blev det lunch på stan med Anna, Sara och Bella vi snackade om allt möjligt och tror vi alla fick lite pirr i magen :D vi satt länge längee länge på kebabstället där vi åt tills kockan blev ca.7. Sju tiden träffade jag mågra andra kompisari mäkki (åt inte igen :D) och så var vi där tills träningarna började, och riktigt sköna träningar hade vi!

Nu börjar ögonen tynga på så pass mycke att sitta en stund ännu på datorn och sedan sätta musik på och somna in i en härlig dröm hoppas vi :):)


hahahah.. Kolla hur jag ser ut i filmen vi gör iskolan :)) tänkt visa den häri bloggen sen när den e färdig (kanske)

En sanbb bild som blev tagen med Webben före jag hoppade i duschen :)

SOV GOTT ALLESAMMANS!!!!!

bloglovin

SÖNDAG!

Fattar ni att imorogn e de måndag och vi skall vakna tidigt och åka till skolan, ja tror att ingen skulle orka med sånt ännu! Och desutom fattar ni att de e ca. 3 månader kvar till sommarlovet SJUKT... Men som jag lova så sku jag kasta in ett inlägg ännu ikväll av vad som har hänt på veckoslutet. Kom då alltså hem på fredag morgon och på kvällen var jag med kompisar och samma på lördag tänker inte berätta någo mer om vad som hände mm men roligt hade vi måst jag säga roligt att träffa kompisarna efter sportlovet och att träffa ne heldel nya människor med :):)
Tyvärr blev det inte så mycket bilder tagna men här är nu ett par som får dua till er!

HAR HAR NII NU 2 BILDER FRÅN V-SLUTET SNYGGA VAAH ?? :D

bloglovin

Borta bra hemma Bäst!

Ja somsagt kom jag hem på fredag morgon, men nu är jag hemma i bloggen igen :):) Lovet var jätte sköönt och roligt och måst säga att snabbt for de imorgon börjar skolan ren :/:/ sku smaka me en vecka till lov, håller nån med mig ?
Men har en heldel bilder att visa till er men börjar från början alltså från veckan i Levi. Tänkte int berätta så mycket de får räcka med bilder.


HAHAHAH va tycker ni :P

 

Ja så mycket mer har jag väll inte och säga hoppas ni med har haft ett bra sportlov fö de har ja iaf haft, ikväll kommer det ett inlägg från resten av veckoslutet som och va roligt så på väntan på de :)


LEVI >>>

Hejssaaaaaaan nu har mitt sportlov börjat SKÖÖNT! Och idag tidigt tidigt på morgonen skall vi eller jag min pappa och hans kompis o hans barn som me e 15 fara ivääg till LEVI och där kommer vi vara hela nästa vecka kommer först tillbaka till lördagen och på lördagen kommer det bli helt MEGA ROLIGT!!

Men tror inte jag kommer blogga något under nästa vecka men nästa sönda senast kommer det bilder upp så ni har iaf något att vänta på :)

LAAT som jag e så orkar jag inte byta dator så att jag skulle kunna visa gammla bilder från de senaste årena jag varit däär :D
Såhääär kommer min ut outfit se ut nu några dagar framåt :) kastar kanske in ett eller två inlägg under veckan får se!

Men nu skall jag ladda ner mycke musik så att de int tar slut i mitten när jag e i farten i backarna :D

bloglovin

HALOOJ

Har inte skrivit på en tiid men nu e ja här igen :) Idag har det varit en helt jätte härliig dag, efter en 2 timmars skoldag blev det stan med tjerna kaffe och kolla på penkkarit.. Efter det for vi till Sara och där va helt jätte sköönt och roligt :D Kom hem ca 7 tiden och sen dess har jag suttit framför TV med datorn!!

Nu skall jag fortsätta chillaaaaa skriver imorgon mer om sportlovet som dessutom börjar imorgoon JEEEE!2 TILL DIG !

Här är 2 par bilder från Lördagen, tyvärr blev det inga snygga bilder från dethär veckoslutet men jag tror ni klarar er, eller ?? Nu skall jag lägga mig ner på soffan och kanske sova en stund SKÖÖNT.

KOLLA INRÄDNINGEN GALET!

bloglovin

Monday Morning

Nu är det då åter igen måndag morgon som dessutom börjar åter igen med sovmorgon!! Det gör verkligen den tunga skoldagen lättre ia fö mig :) Men hinner inte skriva något desstumera men tänkte bara skriva kort va som händer idag, efterskolan blir det lunch på stan och på kvällen skall vi träna på full fart!

En mörk WEBCAM bild :


SYNS PÅ KVÄLLEN!!!

bloglovin

>>

 

NÅN SOM HÅLLER MED MIG ATT DET SKULLE SMAKA MED NÅGRA DAGAR LEDIGT ÄNNU!!


 


RANDOM

Igår va allt så random att ni int vet, men helt roligt ändå fast inget for som ja egentligen ville :D Men helt samma int kan ju allting allt fa som man vill... Idag tänker jag bara slappa på soffan eftersom det käns som en evighet jag bara slappat och kollat på TV!
Så nu är dethär veckoslutet också över ren alltså herreguus vecoslutena går snabbt nuförtiden, och nästa veckoslut skall jag till Levi men mer om senare.


Kolla Saras öga!!! hon va lite allergisk mot hunden.

bloglovin

HALOOOOJ

Nu är jag här igen! Igååår va de helt GAAALET roliiigt, och idag blir det ännu roligare ;) (hoppas vi)
Kom just hem från att varit på en snabb shoppingrunda med syrran och mamma, nu skall jag äta och senare så skall jag träffa upp tjejerna igeen så skall vi börja en roligt lördag tillsammans hos Sara! Kan int vänta på att klockan blir så mycket kvällen kan starta :D


En bild från igåår från anna när vi vam o laga oss färdiga däär :) bilden tagen av Mia!

bloglovin

Burlesque

Ja idag har jag haft en skön dag med mina tjer men snabbt fo den måst jag säga! Det blev alltså lunch på stan och sedan på bio och kolla på Burlesgue, den var bra gillade den men mest av allt gillade jag musiken fast jag redan laddat ner sånderna på telefonen så blev dom 1000X bättre efter att man kollat på filmen :)

Och gissa vad IMORGON E DE FREDAAAAG och dessutom kommer Mia från Esbo så kommer bli kul att se henne igen!

Lite bilder från skolan av min och Älex, och nu åker Bella och Älex ti Italien FREEKT:


Vet inte riktigt planerna för imorgon ännu men något kul blir det säkert! Så informerar er om det imorgoon NATTNATT!

bloglovin

FYSIK OCH ÄNNU MER FYSIK

Idag har jag varit i farten sen morgonen okej erkänner att jag och min mamma somnade en stund på soffan idag men helt jätte skönt var det. Efter skolan kom jag hem och äta med mamma sedan sov vi en stund som sagt och så tänkte jag att efter det måste jag verkligen börja öva har inte öppnat boken ännu :/ men då kom min pappa hem och sa nu skall vi gå och köpa slalom saker eter som jag skall åka med pappa och några andra till levi på sportlovet så behövde lite ny saker, kom just hem och har varit till duschen och NU skall jag försöka börja öva... Så här fick ni snabbt lite fakta om min onsdag! Tog dessutom en outfit bild idag  men den bjuder jag nog troligen på först imorgon eller senare ikväll!

Nu kommer det en bild från skolan:

bloglovin

HOME

Idag blev jag hemma från skolan eftersom jag har haft så ont i huvudet och ont i magen och var det best att bli hemma. Sov ända till ung 11 SKÖÖNT och sen dess har ja bara kollt på Ugly Betty. Juat kom jag från duschen och nu skall ja fortsätta att kolla på Ugly Betty.
Hoppas ni haft en bra början å Tisdagen!
Syns senare tjejer och killar!


bloglovin

MONDAY

Nu har den nya veckan börjat ganska skönt egentligen skoldagen gick snabbt och efterskolan blev det GreenZ och Mäkki med tjejerna och en sväng på stan. När det blev tränings dags så mådde ja så dåligt så bestämde mig för att åka hem istället sedan blev det att kolla på tv och äta något smått och gott! Nu sitter jag på FB och läser Bloggar fast egentligen borde jag läsa på Fysik Provet som jag har på torsdagen och är verkligen inte bra på fysik det är något jag pårikit måste läsa på för att klara provet!

Här kommer ett par bilder från dagens gång:
BILDEER!

Nu kommer det ett par bilder så dom får ni njuta med nu denna söndagkväll, jag skall fortsätta med fb och att läsa andra bloggar nu :)Hoppas ni haft ett bra v-slut så syns vi imorgon och startar vår nya vecka förhoppningsvis bra :)


bloglovin

MäkkiSöndag

Nu har vi vaknat och chillat i några timmar och bestämde oss för att fara till mäkki och ha en lite snackstund med tjejerna så vi har träff där kl. 3 med Sara och Tessa och Anna är då här me mig nu :) Igår var det en helt jätte roligt dag/kväll!

BILDEEEER KOMMER IKVÄÄÄLL DÄR HAR NI NÅGO OCH TÄNKA PÅ!!!!! XD

Ner Till Stan >>

Nu skall jag rusa ner till stan för att träffa kompisar och så skall vi hitta på något kul! Och skall övernatt till Anna så skriver säkert på kvällen när jag kommer hem till henne, så syns då! Tror det kommer att bli en riktigt mysig och rolig kväll idag :) Hoppas ni med har en rolig lördag framför er!

En snabb WEBCAM bild så ni får en smakbit av hur jag ser ut ikväll!bloglovin

WEEKEND

GOD DAG ALLESAMMANS! Igår var det en roligt kväll vi hade lite äventy med Anna, Sara; Tessa och Älex men roligt var det. Tänker nu inte berätta någo extra mer om igåår eftersom det skulle bli så långt inlägg. Tyvärr så tog Älex mest bilder och dom har jag inte fått tag på ännu så det blir bara 2 bilder till att börja med!Nu skall jag kolla lite ppå GG!


bloglovin

FINALLY IT'S FRIDAY

Tyvärr blev det inget bloggande igår :( och int mycket idag heller eftersom jag skall till Anna efter skolan med Tessa och Sara och på kvällen skall vi till en Santeri som fyller 17! Men det kan vara att jag kastar in ett inlägg när jag e hemma hos Anna.. Ifall int så får ni vänta till imorgon då det kommer bilder från kvällen (hoppas vi).Hoppas ni alla kommer att ha ett bra v-slut för att jag hoppas att jag iaf kommer att ha det PUSS!


bloglovin

After a long day....

Har haft en helt super lång men helt rolig dag idag började 07.15 och slutade 15.15 HERREGUUD!! Fast ärligt har det varit en riktigt skön dag sen skolan slutade, men nu e jag så trött att kan inte sluta tänka på att få krypa under täcket sätta på några bra och lugna sånger, tänka på saker och somna.

Men önska mig lycka till med matte provet som jag skall skriva imorgon på morgonen!2 par bilder som blev tagna idag efterskolan med Anna och Sara:
Jag hoppas ni alla kommer att ha en lika skön natt som jag har framför mig kommern nämlligen somna direkt jag lägger mig ner PUSS!


bloglovin

Matte Matte och Matte >

Ja nu skall det bli mattedags för mig eftersom jag har prov imorgon och har inte öppnat boken ännu heller, jag som trodde att jag sku få öva under försittningen som man alltid får men nej idaag skulle vi lyfta bänckar mm. Nååh kom just hem efter en skön lunchstund me Sara och Anna. Och nu blir det då lite matteövning tills programmena börjar köra på :)


Kolla inkvaliten på bilden ;)


Önska mig lycka till med övningen så syns vi senare ikväll! Förhoppningvis med någon bild från idag :)

bloglovin


TRÖTT ELLER VAD ?

Idag har jag varit helt jätte trött i hela kroppen har ingen aning vaffö, men nu tänker jag fara i tid i sängen eftersom imorgon skall jag vara i skolan kl. 07.15 YES! Eftersom jag har försittning :(
Sedan blir det lunch med Anna på stan efter skolan och efter träningarna skall jag läsa på matte prov eftersom jag inte läst något ännu och matte är inte riktigt något ämne för mig :/

Tyvärr har det inte blivit tagna någo bilder i skolan idag förutom en bild som blev tagen påvägen till stan av mig och Anna å et får duga :)
Kolla int mig ser inte alls ut som mig själv!

bloglovin

RSS 2.0