MÅNDAGENS JAG!


RIP 28.03.2011


7. En bild som du aldrig lagt upp.


4 BILDER FRÅN FREDAGEN!

Min fredag var jätte rolig efter skolan for jag till Lallu en snabb sväng och sedan blev det träff på stan med några kompisar och sen vidare till Dani där vi chillade resten av kvällen med en heldel kompisar (: tyvärr blev det inte många bilder tagna så ni får kolla på bilder med samma människor :D:D

Från lördagen har jag inga bilder men det blev leffailta med syrran :)


bloglovin

ENGELSKA PROV

OHH nu måst jag verkligen sätta mig ner och öppna boken!! Men före det skall jag berätta snabbt om min dag, efter skolan blev det då stan med Lallu, Jasu, Ronja och Sara men ganska snabbt så var det bara jag och Lallu kvar vi va o äta mm. Senare träffa vi på några killkompisar som vi sedan var med resten av tiden roligt var det :D Men nu till duschen och sen pårikit och läsa CIAAAOEn bild av mig och Lallu från förra söndag morgon :D

ps. Idag fooor Anna till pariis :(:(

>>>

6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

 


I ♥ dr.denimHar hittat de perfekta byxorna till mig, har köpt dom svarta för en tid sedan och på månda köpte jag de andra paret har några snygga som vänta på mig ännu i butiken :)


bloglovin

SOMMAR ??

Håller ni med mig att snart e de vslut eftersom det redan imoron är onsdag :D hahah
Idag har jag haft en helt jätte chill dag 3 lektioner i skolan ner till stan en stund på kompisarna där och sedan hem och sova kolla på tv och äta. Så inget speciellt har jag haft för mig idag! Borde verkligen börja läsa på mitt enkku prov som jag har på torsda, enkku är inte något starkt ämne i skolanför min del och måst verkligen få bra i provet :)


En bild från idaag!!1!
Kolla hurdant härligt väder det har varit idaag det var så varmt att man kunde sitta ute utan att ha kallt skönt måst jag säga, därför tänkte jag byta från album vinter 2010-2011 till vår 2011 :D

bloglovin

4. En bild på en konstig tid i ditt liv.SATURDAYYYYY!!

Sitter nu här hos Anna, o nu har vi ätit o nu ska dra ut med Lallu och Anna + resten av tjejerna!!
Vi kommer hit sen övernatten så vi syns då !

TA DET LUNGT!! ;)
CIAOO!!1

FRIDAAAAY

Fattar ni att det är fredag idaa och sitter nu hos Lallu hon lagar sig vi ska ännu äta och sen mot stan o träffa våra kompisar :) Ikväll kommer bli en rolig kväll har en känsla pådet :D:D:D:DEn gammal bild av mig o Lallu :):):):)

SYNS IMORGOOOON!

3. En bild på någon i din familj


2. En bild på dig själv


BIOLOGI

Håller ni med mig att BIOLOGI är en av skolan tråkigaste ämnen för de tycker iaf jag! Och gissa vad jag ar biologi prov imorgon och skulle inte alls orka sätt mig ner och läsa men nmåst vell ifall jag vill slippa in ti nästa skola. Efterskolan blev det en sväng ti stan med kompisar där vi dessutom träffa på ganska många kompisar och så blev det shoppat 2 par vår jackor :) MEn nu skall ja hoppa i duschen och sedan på soffan och läsa!
BILDER FRÅN JUMPPA TIMME OCH ENA E FRÅN STAN :)))

bloglovin

CHILLAAAILÖÖIdag har jag haft en härligt chill dag med mina sööta tjejer och på kvällen blev det träning en skön tisdag! Fast måst säga att har ett stort ? tecken i mitt huvve vet inte riktigt vad jag skall göra har nu tänkt på de hela dagen :D ovan har ni några bilder från idaag!
Föresten så håller det på att bli vår nu JIPPIII ni sku ha sätt hurdan häärlig sol det va ute idag!!!

bloglovin

1. Någon du umgås mycket med


30 dagar framåt

Eftersom jag inte varit så aktiv på senaste tiden så tänkte köra med dehär :)

Bild 1 Någon du umgås mycket med.
Bild 2 En bild på dig själv.
Bild 3 En bild på någon i din familj.
Bild 4 En bild på en konstig tid i ditt liv.
Bild 5 En gammal bild på dig själv.
Bild 6 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Bild 7 En bild som du aldrig lagt upp.
Bild 8 En person som du saknar.
Bild 9 Någon i din släkt.
Bild 10 Någon du tycker är väldigt snäll.
Bild 11 En person du kan berätta allt för.
Bild 12 En bild på din vardag.
Bild 13 Du och någon klasskompis.
Bild 14 En bild som påminner dig om gamla tider.
Bild 15 En person som du vill vara med.
Bild 16 En bild på dig själv.
Bild 17 En ovanlig bild.
Bild 18 En bild på din fritid.
Bild 19 En person som är snygg.
Bild 20 En bild på dina närmaste.
Bild 21 En person som alltid ställer upp för dig.
Bild 22 En bild på en tid du saknar.
Bild 23 En bild från i somras.
Bild 24 En bild som gör dig glad.
Bild 25 En person som alltid gör dig glad.
Bild 26 Någon/några som du alltid har roligt med.
Bild 27 En bild som du alltid skrattar åt.
Bild 28 En tokig bild.
Bild 29 Den nyaste bilden på dig själv.
Bild 30 Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Crazy Weekend

Nu sitter jag framför TV och slappnar ner mig efter ett helt galet roligt veckoslut roligaste på en tid :) PÅ fredagen blev det alltså att vi kom till oss med en litet kompisagäng på kanske 10-15 människor och chilla här var jätte roligt och Anna, Lallu, Näkki, Seve, Jami och Melina blev övernatt!! Och på lördagen for vi till Sara där var det med helt jätte roligt och jag Anna, Näkki och Seve har ett ända äventyrsnatt bakom oss :) men de tänker jag inte berätta här för då skulle inlägget bli heeelt för långt :D:D

Lite bilder från igår:
Hoppas ni alla haft ett lika lyckat vslut som jag BARA 5 DAGAR TILL NÄSTA!!! :D


bloglovin

TORSDAGENS OUTFIT

Bjuder på gårdagens outfit! Idag har vi alltså haft sportdag så bilder från dagen kommer senare :D

HOPPAS NI ALLA HAR ETT ROLIGT VECKOSLUT!


SKÖN DAG!

Idag har jag haft en skön dag med mina sööta tjejer först blev det lunch på stan sedan chillande med några kompisar vi träffade på och annars också blev det kaffe mm. Kom hem ca 7-8 tiden och sen dess har jag bara kollat på TV. Men nu skall jag dra mina steg till duschen, här kommer en bild från idag.Hoppas ni alla har haft en lika skön onsdag som jag, vad har ni haft för er då?

PUSS

bloglovin

WEDNESDAY

GODMORGOON ALLESAMMANS!!!!
Det var en tid sedan jag bloggade på morgonen men bestämde mig igår kväll för att göra det idaag så här är jag nu! Idag har jag bara 2 lektioner i skolan SKÖNT, men har jobbintervju :/ hoppas de går lika bra som på måndag för då gick det verkligen braa måst jag erkänna :) Men tänkte kasta in dagens outfit eftersom jag inte gjort det på en tid så berättar jag mer om min dag på kvällen när jag kommer hem..

Blev en lite vårigare outfit idag:

HOPPAS NI HAR E BRA ONSDAG ALLESAMMANS!

bloglovin

VinterVår?

Idaag var det sådant väder att man inte riktigt vet hur man skall klä sig.. Skall man liksom ha vår eller vinter kläder på sig, va tycker ni? Själv har jag redan förflyttat mig till vårkläderna :)
Va tycker ni om mitt köp till våren som jag gjorde för nån vecka sedan, ett par solglasögon som jag blev kära i direkt när jag såg dom!Nu skall jag kolla på TV och kanske sova lite grann före det blir träningsdags!!

bloglovin

SÖNDAAG KVÄLL

God kväll på er sööta läsare!
Idaag är det en sånda kväll då ja int rikit hänger med utan tänker på alt möjligt härliig och drömmer mig bort! Ville bara bjuda på en gammal sång som kom plötsligt på i mitt rum idaag och har lyssnat på den nu några gånger :)

 

Hur har er söndag gått då? Är ni lika ivriga som jag att fara till skolan -.-?


bloglovin


DÄR FOR DE!

Nu har man den lessna känslan igen när veckoslutet är över och man vet att skolan börjar imorgon och där måste man sitta i 5 dagar :/ Men det är vell bara att vänta på nästa v-slut!
Hade ni ett bra v-slut då söta läsare?
Själv hade jag roligt, kanske int det bästa men roligt hade vi ;)Fast vet ni va som e lite sorigt att jag tog int en ända bild under hela veckoslute så tyvärr har jag inget och visa er :(

 

HAHAHHH vitsi ja e snygg ;) kom just hem från anna och har inte ännu varit i duschen och tvättat bort gårdagens smink!

bloglovin

FILM

HahahahhH vi har gjort en film i skolan så tänkte ta och visa den till er!! Som ni kommer att märka så är jag en jätte dåli skådespelare så mobba int :P Vad tycker ni ??

NU TILL DUSCHEN OCH FRÄSHA UPP SIG!

 


IDOLS

Sitter nu me dator framför TV och kollar på IDOLS! idag har jag varit med mamma på en snabb shoppingrunda och efter skolan var jag en stund ed Julia och efter det med Anna!
Visar senare ikväll vad som blev köpt :)

SYNS SENARE IKVÄLLLL

GLAAAAAD

Hej på er haft en fin dag? Själv har jag och som ni vet så har jag födelsedag idag alltså och det blev inte så mycket extra.. I skolan va alla glada och gratta och så fick jag en tårta av mina härliga kompisar. Efter skolan blev det mat med tjejerna och kaffe mm. Kom hem vid 7 tiden och tro eller int men har haft sen jag kommit hem helt pirr imagen hela tiden tror pårikit ja har någo fel ;) ni vet som vet! Dessutom fick jag en helt häärlig pressent av den härliga Bella men de visar jag senare!


En bild från idaag med den härliga Sofie efter jumppan!

bloglovin

GRATTIIS LOTTAA!

GISSA VEM SOM FYLLER ÅÅR IDAAAAAAG ?? JAAAAAAAG :):):)  IDAG FYLLER JAG 16 OCH DET KÄNNS HELT SJUKT JA E JU GAMMAL REN HERREGUUD!! HAHAH MEN HOPPAS JAG FÅR EN HÄÄRLIIG DAG :)GAMMAL BILD FRÅN JULLOVET!

JUST NU!!!

Min kväll har gått ut på att snacka med Anna och Tessa på Skype ;);)


RSS 2.0