Sångeeeer ??

Sitter i mitt rum på datorn och lyssnar på musik, snälla snälla ge mig lite sånger skulle verkligen göra min vecka bättre!!
Har en känsla på att den här veckan kommer att bli en av den tyngsta någonsin och dessutom har jag matte prov "suck"! Men nu skall jah inte vara så negativ, kan inte vänta på att få krypa under täcket sätta på bra musik och tänka på allt möjligt härlig :)

MEN NU MUSIK TACK!




En sång som har fastnat i huvudet!!
PS imorgon kommer 2 dagar outfits upp :)

bloglovin

5 dagar kvar!

Gissa vart de är 5 skoldagar kvar till ?? Nästa veckoslut, alltså skulle inte alls orka gå till skolan!!! På något sätt är det 1000x tyngre en annors. Men tänkte nu bara kasta in ett inlägg eftersom jag har sovmorgon och kommer först hem nångång efter halv 10 så tills det måste ni ju få något att läsa och kolla på :):)
Så tänkte kasta in en bild som blev tagen i skolan förra veckan:




Ha en fin måndag och annars också en bra början på veckan :):)
CIAAAO


bloglovin

Va Tycker Ni ?

Jag köpte för nån dag sedan en sådan här, va tycker ni ?? Jag bara älskar den, den e helt skiit snygg tycker jag, hoppas jag inte är den ända. Och dessutom var den fast hur billig kostade bara 3,50 € väntade mig att den skulle kosta på kanske lite på 10, ni har ingen aninghur glad jag blev när jag såg priset :)



bloglovin

Friday Part. 2


Här har ni ännu några bilder från fredagen!

Har haft en super sköön lördaag, nu skall jag bara kolla på GG va på FB och läsa BLOGGAR sedan blir det sovdags :)


bloglovin

Yesterday

Jaa nu skall jag berätta lite grann om vad som jag gjorde igår vi var alltså hos Sara och jag hade så roligt att ni int har nån aing :) Men som tur kom fick jag skjuts hem så att man int måsta ta buss eller något annat!
Men nu har jag inte så mycket och skriva och tror ni också hellre kollar på bilder så här kommer dom nu:




Här är bilder som jag fick av Sofie, så det kommer nog säkert mer bilder då jag får tag på dem :)

Ha en fin lördag allesammans!

bloglovin

PARTY IN TURKU CITYY!

Heeeeeej alla! Här e jag, Anna  (+ checka min blogg annalivingmylife.blogspot.com;) och gästbloggar eftersom vi är här hos mig nu och Lotta lagar sig. Vi ska nu fixa oss, och sen styra våra steg till stan och sen till Sara för idag ska vi fira fredag!

Ha ett bra veckosslut för min del (--: + ta de lungt nu sen ungar ;)




gammal bild :P


ciaooooo !

Sista kvällen framför oss!

Kom just hem med Anna och nu har vi sista kvällen framför oss för att imorgon kommern min mamma och pappa hem, så man kan säga att nu skall vi mysa på fulla drag!
Igår var då alltså Sara och Tessa också här vi hade helt jätte roligt, och skoldagen for dessutom super snabbt och efterskolan har vi träffa lite allla möjliga männsikor och snackat om fast vad!

Tyvärr blev det ingen lyckad bild från igåår, beer om ursäkt :P



bloglovin

TjejKväll >>

Nu skall vi starta vår tjejkväll här hos oss så bilr inget mer snackande idag ;)
Här kommer bara en snabb bild av tjejerna jag ska va med idag, och som tur har vi sovmorgon imorgon!! SKÖÖNT




Gammal bild XD

Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaao


Today

NU sitter jag och kollar på TV har just ätit. Anna kommer först lite senare ikväll så e ensam hemma nu i några timmar. Tänkte stänga ögonen och kanske vila en stund sku va det skönaste!
Men här kommer dagens outfit:




Idag köpte jag något jag har villat ha nu en ganska lång tid, kommer bild senare :)

bloglovin

Nu börjar de >>

Ja nu börjar min och Annas week in mällikkälä city och riktigt skönt har de börjar om man får vara ärlig :)
Nu kollar vi på film och just har vi med ätit, planerna till kvällen är egentligen inget. Idag köpte jag lite saker från H&M som jag kan visa er senare
! Och vem vet blir kanske bastu ikväll med ;)

Lite bilder som blev tagna i skolan idag till Lindas skolprojekt.




bloglovin

SpelMys ♥

Idag ringde Anna mig vid 4 tiden och frågade ifall jag skulle orka dra mig till stan och de gjorde jag! Det blev att gå i några butiker och sedan for vi och äta eftersom jag inte hade ätit något och sedan blev det kaffe stund med spel i latte, det var en mysig söndag. Kom hem vid 9 tiden då det blev att fara och hyra film med brorn. Nu har vi sätt filmen skall göra biologiläxan kolla bloggar + fb och sedan fara och sova, eftersom det inte blev så mycket sömn det här v-slutet heller, vi hoppas det blir mer sovande nästa v-slut icon smile  Södertälje

En bild från vår mysiga spelstund:



GODNATT tur för mig att jag har sovmorgon imorgon :)

bloglovin

God Morgoon!

Ja god morgon på er allesammans, själv har jag just vaknat. Idag blir det en hel dag i sängen och till middag får det lov o bli pizza mums. Eftersom igår åkte min mamma och pappa på resa så jag är hela veckan ensam och det betyder att för mig och Anna blir det the week in mällikkälä city ;) Men nu skall jag fortsätta och kolla på GG!

Här kommer nu ett par bilder från gårdagens skoldag och kaffestund:




Btw va tycker ni om min nya design, e den för svart ?


bloglovin

Coffee House!

Kom just hem från stan efter att ha varit med tjejerna på kaffe. Men tyvärr hinner jag int skriva meer men hoppas ni alla haft och kommaer att ha en rolig lördag!



och btw så här kommer en sång som varit i mitt huvud hela dagen sen Katja sjöng den på morgonsamligen i skolan jätte vackert!




bloglovin

FRIDAAAY

Kom just hem från en härlig stund med tjejerna på stan. Vi hade riktigt mysigt orkade inte bara fara därifrån, först var vi och äta goda sallader och sedan blev det kaffe stund på ett mysigt cafe kan det bli bättre??

Bjuder på några bilder från skolan:





Nu skall jag sätta mig på soffan och kolla på världens bästa tv-serie
! CIAAO

bloglovin

En lite smakbit till morgonen!

YEY idag är det fredag fast det inte alls känns som det, eftersom vi har skola på lördagen men kan det finnas något onödigare ? Som om vi inte skulle ja tillräckligt med skoldagar annars heller. Men nu skall jag sluta vara negativ jag tänker betemig som om det skulle vara vilken fredag som helst!
Men tänkte nu bara kasta snabbt in ett inlägg för jag far till skolan har en stark känsla av att jag kommer att bli sen. Men kommer inte att hinna blogga alls mycket idag så börjar med att bjuda på en smakbit av dagens outfit!



Puss på er så syns vi senare :)

bloglovin

Nån Annan Som Vill Ha Sommar?

Kollade just igenom webbsidor att va för skor man borde beställa till sommaren och helt jätte snygga hittande jag från H&M och dessutom är de billiga så man kan köpa flera par! Och det som är bra är att jag har tur att H&M bjuder på sådana skor som jag gillar :)



Kan inte sluta vänta på att man kan börja använda sådana här skor och sommar/vår kläder!


bloglovin

Grammatik Grammatik

Nu har jag huvudet fullt med grammatik saker och dessutom e känsla av att jag kan de som kommer till provet (vi hoppas på det) eftersom jag verkligen vill lyckas i dethär grammatik provet! Nu skall jag lägga mig i sängen och tränga i mig det sista jag måste veta ännu och sedan sova en skön natt, inte illa va ?

Jag precis nu :)

Sov gott allesammans så syns vi sööta läsare imorgon!


bloglovin

Dagens

Dagens to do: Öva på modersmåls provet som jag har imorgon :/
Dagens nya serier: Salatut Elämät
Dagens känsla: Trött och skulle inte alls orka läsa på prov!
Dagens want to have: Vår/Sommar
Dagens låt: Christina Aguilera - Express


En bild från skolan:)


bloglovin

Header ?

Har ett super stort problem har nämligen ingen aning hurdan header jag vill ha så nu får ni lov och hjälpa mig!
Sätter upp ågra exempel, vissa e gamla och vissa e lite nyare. Hoppas ni e ärliga eftersom det blir bättre för er kära läsare med icon smile  Södertälje
1.

2.

3.


Skulle vara super kul ifall ni skulle säga vilken är er favorit! Kan hända att det kommer upp 3 nya imorgon med får se men vi börjar med dom här!


bloglovin

Spirit Store

Kolla in va jag hittade idag, en helt härliga jacka en sådan här har jag letat efter nu en tid och nu hittande jag precis en perfekt och är överlycklig icon smile  Södertälje


Tyvärr ser man int så bra hur jackan ser ut men hoppas ni får nån aning om vad jag fyndat :)

 


bloglovin

School >

Nu skall ja fara till skolan efter ett veckoslut som har farit snabbare en snabbt! Som ur börjar måndagen med sovmorgon och annars också kortaste skoldagen på hela veckan, skön början kan man säga. Komer hem efter skolan så då för vi höras och snackas mer, eftersom nu börjar klockan tikka så mycket att måste rusa.

HOPPAS NI ALLA VAKANT UPP MED RÄTT FOT IDAG!


En bild från förra veckans fysiktimme!

bloglovin

Haft Mycket På G!

Tyvärr har det blivit lite bloggnade men har ahft fart i mina ben hela helgen! Men nu skall ja sätta mig ner och kolla på Friends och sticka lite på ett skolarbete. Men tänkte ksta in några bilder från igår, vi hade btw helt super roligt (jag iaf)!


2 bilder från FB!

bloglovin

Let's have some fun

Nu börjar klockan bli så mycket att jag måste börja laga mig inför kvällen! Idag ska vi till Sara och kommer att bli en jätte roligt kväll tror ja :) Så tyvärr blir det inget bloggande mer idag men bjuder på massa bilder imorgon från idag och så skall ni dessutom få se lite outfiter från veckan! Så imorgon blir det verkligen mer bloggande en idag!

Här får ni njuta av en bild från förra veckoslutet:



Ha en rolig lördag allesammans! Så syns vi imorgon :)

bloglovin

VARES >>

Nu skall jag och Anna dra våra steg mot bion för vi skall gå och kolla på den nya finksa filmen Vares! Bion börjar 22.30 och klart före det måste vi hinna köpa våra älskade popcorn XD



Här bjuder jag på 2 snygga bilder :P blev ett kort och snbbt inlägg! svarar på kommentarena när jag kommer hem!

bloglovin

ALLT MEN KORT!

Idag har det varit en riktigt skön dag. Skoladagens gick super snabbt eftersom vi hade sovmorgon "skönt" sedan har jag chillat hemma tills det blev träningsdags, en helt härlig träning var det! Nu skall jag laga kvällsmat till mig och kolla på Gossip Girl senare ikväll borde jag hinna göra lkite skolsaker ännu :/


Det blev då nudlar efter skolan, gott efter att int ätit det på en evighet :)

bloglovin

WeBCam

Nu är jag färdig med finska läxan kollat igenom bloggarna jag följer och checkat facebook, alltså nu har jag gjort allt som man ska göra på kvällen före man går och lägga sig :P Men för min del blir det 1 eller kanske 2 gossig girl avsnitt ännu!

Men idag blev det då lunch med Anna efter skolan och efter det dans hade bara en timmes träning och kändes som att det var helt för lite, fast helt skönt var det!


Jag och min helt jätte fula finska läxa :D hahahah kolla min naglar kanske jag borde lacka dom,va sägs?

GOD MORGOOON!

Igår sku jag och mamma fara ut o äta så blev det lite shopping på vägen hem så tänkte visa va jaghittade inte något mycket men lite smått och gott är alltid roligt att fynda :)

2 par härliga shorts-dressar

En svart jacka + en väska

En vanlig svart kavaij, en härliig ylletröja med skinnbitar på, halsband med uggla och fågelbo (såå sööt att måsta köpa), strumpbyxor + hår produkt.


Kolla ni på de här så skall jag fara till skolan. Efterskolan blir det lunch på stan med kompisar och sedan dans SYNS IKVÄLL !!

bloglovin

Tisdagens OUTFIT!


Här ser ni vad jag haft på mig idag! HUPS ser en aning konstig ut på bilderna :P


bloglovin

Helsingfors del.2


Back in business >

Nu händer det då något jag inte väntat på nämligen skolan börjar oooh skulle inte alls orka sitta 70 minuter på en obekväm stol och lyssna på läraren och öva på prov på kvällarna.. Men nu måste man verkligen orka försöka sista halvåret i grundskolan ännu.. Vill bara önska er alla välkommen till vardagen igen!


Kolla hur glad ja ser ut när jag räknar matte :P


bloglovin

Olli 16!

På fredagen firade vi Olli som fyllde den 4.1 hela 16 år :) Kommer att få mycket snyggare och bättre bilder på måndag så visar dom sen, eftersom dom är tagna med fisheye objektiv. Men nu bjuder jag på mina egna bilder istället.

Födelsedagnsbarnet:



bloglovin

Shopping!

Som ni sätt och hört var jag då i helsingfors med Anna från måndag-torsdag och lite grann blev det shoppat men inte alls något mycket men tänkte ändå visa till er vad jag hittade:


1. ett par tygbyxor 2. häärliga tofflor 3. Skinn shorts 4. prikkig hög kjol 5. nagellack 6. härliga skor + ett rosett spänne.

bloglovin

Fredagens Outfit

Nu år 2011 har jag tänkt att bli mycket aktivare bloggare och dessutom bli aktivare med att sätta upp mina outfits, så vad är inte bättre än att börja med fredagens kväll-outfit:



bloglovin

Helsingfors del.1

Hejssaaan läsaree, jag lever fast jag inte har bloggat.. Tyvärr funckade inte nätet alls som vi hade tänkt oss och vi blev dessutom några extra dagar ;) men helt super roligt hade vi! Min och Anna resa till helsingfors var då från må-to och på tisdagen var vi dessutom med Tessa! Men eftersom vi har en heldel bilder tänkte jag köra med "bildvideo" istället.

Snart ut o äta med mamma och syskonenena :)

bloglovin

HELSINGFORS ♥

Imorgon drar jag och Anna till Helsingfor! Men mer om det senare för vi tänker nog ta dator med så det blir nog ett par inlägg därifrån med ;) Men ville bara meddela er att ni vet, blev en liten extempore flykt för jullovets skull :)



bloglovin

2010-2011 ♥



Helt sjukt roligt hade vi, och fler bildär e påväg!

bloglovin

RSS 2.0