GOTT NYTT ÅR!

Idag firar vi alla nyår och vill bara önska er alla ett gott nytt år och hoppas ni kommer få en rolig kväll. Tror int det blir något mer bloggande idag, fast tänkte försöka kasta in kvällens outfit ännu ifall jag hinner annars får ni se den först nästa år :)

En bild från förra nyåret 2009-2010



bloglovin

Mina tjejer ♥

Idag blev det då chill med tjejerna monopol, bastu och mat ett härligt slut till året för att imorgon firar vi alla NYÅR kommer bli super kul hoppas vi!


En bild från idag!

bloglovin

Sista vanliga dagen på år 2010

Nu skall jag ta bussen ner till stan där jag träffar upp Sofie. Sedan tar vi bussen ti Julia dit Anna med kommer. Idag blir det en lugn speldag med tjejerna troligen MONOPOL inte spelat det på en evighet.. Men nu måste jag fara för att hinna till båda bussarna.

Bild från Tisdagkväll:

En bild från oss igår när vi spelade tv-spel :



På kvällen kommer något ni säkert vill se, nämligen nyärets outfit!


bloglovin

Va gillar ni?

Kolla in min dagens klädsel snygg eller? Som sagt vaknade vi upp hos Anna vid 3 tiden. Sedan åkte vi hem till Julia där det blev TV spel resten av dagen riktigt kul måst jag säga en lugn dag med sköna kläder och härliga människor. Sofie var med påväg men kom först senare så hon var inte där hela dagen men bjuder på bilder senare när jag får dom, bjuder nu istället på dagens outfit.



bloglovin

Sweet Dreams!

Nu börjar klockan bli mycket och vi skall börja styra våra steg mot sängen! Imorgon blir det chill med massa tv-spel mm. Men det får ni höra om mer imorgon, där har ni något och vänta på ;) En bild som blev tagen idag kväll.



Hoppas ni sover gott och vaknar upp med rätt fot :)

Dags för SINGSTAAAAAR!

Nu är jag igen hos Anna och Julia är också här och nu skall vi sjunga singstar ROLIGT! Vi kom för en stund sedan hem hit från bion och den var fast hur bra, men nu hinner jag inte skriva mer för tjejerna väntar!


Här va nu lite bilder från när vi vänta på att bion ska börjaaa!



Kvällens!

Nu skall jag fara ner til stan och träffa Julia och Anna först skall vi gå igenom några butiker och sedan blir det bio, riktigt mysigt tisdagskväll har jag alltså framför mig :) Tänkte bara visa er kvällens outfit, det blir en av de nya blusarna som jag köpte igår!



bloglovin

Gårdagens Shopping:

Som jag lovade er så tänkte jag visa er lite vad som blev köpt igår, blev inte så mycket alls eftersom det var så otroligt mycket människor.. Men köpte något jag verkligen behövde och har en tid villat ha.



Det blev då 3 par blusar, 1 par skor, strumpbyxor och lite smink + det bästa en kamera ställning!


bloglovin

GOD NATT!

Nu skall jag och Anna börja lägga oss, håret blev helt okej och mat har vi med trängt i oss! imorgon blir det troligen bio med tjejerna och lite shopping före det men mer om det imorgon nu GOD NATT!




SYNS IMORGOOON!

The Original

Nu sitter jag hos Anna och skall snart färga hennes hår (får se hurdant de blir). Idag har det då blivit shopping och lunch med tjejerna, visar imorgon vad jag köpt något jag villat ha nu en tid! Men nu bilder från dagens gång:



HA EN BRA MÅNDAG SÅ SYNS VI SENAREEEEE !!!!

ONÖDIGT!

Tänkte bara medela att jag lever och att jag inte haft någon lust för bloggande alls idag.. Fören nu på natten som vanligt! Men imorgon skall det hända något kul och dessutom så är butikerna öppna YES äntligen :)

En helt RANDOM bild inget med inlägget att göra!




bloglovin

Bilder från juldagen!

Tänkte sätta in bilder från igår alltså juldagen:)



bloglovin

The day of the year!

Håller ni med mig att den här dagen, en 25.12 är den kvällen på året då man sitter i sängen och kollar på filmer och äter? Nämligen för mig är det den kvällen, och vad är inte skönare än det ? Så tänkte bara medela att det är precis det jag gör nu sitter i min säng och kollar på filmer! Imorgon får det lov att vara något lite program med kompisarna :)



bloglovin

JULAFTON!


Efter vi ätit och druckit oss mätta :)

Tjej snack!
Tjej snack!

Mer bilder från juldagen (alltså från idag) kommer senare!

bloglovin

GOD JUL ♥

God jul till alla sööta läsare hoppas ni får en mysig jul. Idag blir det inget bloggande men bilder kommer nog att bli tagna!


Vad tycker ni är hon redo för julafton?

bloglovin

White Christmas

Idag har vi haft en julförberedelse dag som sagt! Vi har varit och julhandlat mat (mycket mat) varit med brorn och köpt de sista pressenterna + packat in alla pressenter och så har vi dessutom hunnit baka.



bloglovin

HOT or NOT ?

Igår var jag i frissan och färga och klippa håret själv blev jag mycket missnöjd med färgen, ville inte alls ha så mörkt som de blev. Men vad tycker ni?



bloglovin

GÅRDAGENS OUTFIT!

Igår blev det då tjejmiddag med tjejkompisarna!
Vi åt gott och pratade om allt möjligt som alla flickor gör, så det här hade jag på mig då..



bloglovin

DANCESHOW.

Tyvärr har det blivit lite bloggande nu men har haft fullt upp men nu är jag ledig nämligen JUULOOOV!! Men tänkte visa lite bilder från vår dans show vi hade på tisdag, själv är jag lite missnöjd och ingen annan gillade riktigt inte heller den men nästa gång blir den mycke bättre igen får vi hoppas!


(tyvärr han vi bara ta bilder en gång under dagen så det blev samma kläder på alla :P )

bloglovin

Tisdagens OUTFIT!



bloglovin

Trött som bara vad!

Ni har ingen aning hur trött jag är i hela kroppen och hur mycket jag skulle villa krypa ner i min säng, men nej har super mycket att göra ännu! Har en känsla på att allting har på något sätt gått lite grann snätt idag men va kan man sen åt det? Imorgon är det DANSSHOW som gäller!
Tänkte bjuda på bilder från julfesten från skolan :



bloglovin

Julfest >>

Idag har vi i skolan julfest så tänkte köra med att visa dagens outfit blev en festlig måndag för mig :)



men nu måste jag fara syns senare idag!

bloglovin

Allt men kort!

Tyvärr har jag inte hunnit blogga alls under helgen men nu är jag i farten igen efter en härlig helg! Sista friahelgen detta år, eftersom nästa helg är det jul sedan är det redan nyår kan int sluta vänta har en känsla på att nyåret kommer bli helt jätte rolig! Tyvärr blev det ett tråkigt inlägg med tråkiga bild men ville bara meddela att jag fortfarane lever och har haft en toppen helg

Pepparkakor blev med bakade:

Sätter in flera bilder från helgen när min kompis skickar dom!

bloglovin

Mys Pys

Nu gick Anna hem efter en skön och chill dag på vår soffa. Vi kollade på friends, åt och snackade kan det bli bättre till en så tung vecka som denhär!! Som tur har vi bara julfest övningar imorgon hela dagen så vi måste inte sitta på lektion för att jag om nån har behov för jullov just nu!!



Nu till duschen och frecha upp sig :)


bloglovin

PROV LÄSNING PÅ G!

Håller på att läsa på biologi prov som jag har imorgon årets sista prov HÄRLIGT!
Tyvärr har jag inte alls hunnit blogg men har haft denna vecka helt över mycket att göra.. Skönt att veta att sista provet är imorgon och att det är bara några dagar kvar till jullovet!!

Jag just nu:


bloglovin

Have yourself a merry little christmas

Godkväll kära läsare har ni fått julkänslan i er ??
Ifall ni inte fått så tänkte jag bjuda på en julsång nu denna tisdag kväll, en härlig julsång som christina aguilera sjunger. En sång ni alla hört men är en av dom bästa julsångerna som finns.



GodNatt

bloglovin

Lucia bilder

Tyvärr hann jag inte blogga alls igår kväll något mer hade helt enkelt fullt upp. Nu skall jag fara och fixa lite kläder till dansshowen som är nästavecka och börja läsa lite på biologiprovet som jag har på torsdagen!



Skriver senare mer med intressantare inlägg :)


bloglovin

LUCIA

Som ni alla vet så är det den 13.12 och det betyder att det är LUCIA och i år är jag med i skolans lucia tåg. Jag är en stjärngosse. Så idag har vi träff i skolan kl. 07.00 sjukt va ?? Så nu måste jag rusa iväg. Förhoppningsvis slutar vi lite tigigare idag ifall så kommer jag direkt hem och sover en stund på soffan kan int sluta tänka på den tanken :)
Ha en fin lucia dag allesammans!!


En sööt bild av oss från förra veckans luciaövningar!


bloglovin


SÖMNIG SÖNDAG!

Idag har det varit en jätte skön söndag. Anna for hem där vid 12 tiden och efter det for jag och lägga mig vid soffan och kollade på FIRENDS och somnade om tills klockan var lite över 2. Nu har jag ätit skräpmat och skall fortsätt kolla på FRIENDS, håller ni med mig att det är en av världens bästa serie?
Men nu tänker jag fara och vila mig lit efter maten igen och vid 6 tiden skall jag har träningar.. Skulle inte alls orka men man måst väll. Ikväll har jag ännu några skolsaker jag borde ta itu med, men till nästa gång jag orkar dra mig till datorn så bjuder jag på en bild som blev tagen igår:



CIAAAAAAAO

bloglovin

LÖRDAAAAG

Nu är vi hos oss med Anna och chillar.. Vi veet int ännu riktigt vad vi skall hitta på men tänkte kasta inett par bilder som ni får njuta av under nattens gång!



I'm crazy but you like it LOCA LOCA LOCAAAAAAAAA!

bloglovin

BASTU OCH BALJA KVÄLL!!

Som sagt blev det bastu och balja kväll igår hos Basti med ett litet kompisgäng. Det var riktigt mysigt och roligt! Och idag skalll jag Anna och Mia och kolla på en dansshow som några våra kompisar är med i, och sedan skall vi hitta på något kul och göra efter det. Men det får ni höra mer om ikväll eller imorgon! Tyvärr hinner jag inte blogga så mycket idag mera eftersom jag har träff på stan kl. 3 och vet inte när jag kommer hem ännu.. Kanske kastar in ett inlägg av dagen outfit vem vet ;)
Men nu tänkte jag bjuda på bilder från igår:



Nu skall jag kolla på Kenza och Tyra Show SYNS !


bloglovin

DANCE

Om en stund skall vi ha en show för kanserbarn på ett sjukhus. Jag tycker det är jätte kul att få göra dom glada och pigga! Visar bilder senare ifall det blir tagna något. På tal om dans så har jag julshow om lite på en vecka ÄÄÄK kan int sluta vänta men ändå  kommer det super snabbt! Men nu skall jag börja dansa.


Gamla bilder :)

Ha en kul fredaags kväll allesammans så syns vi senare!!!!!!

bloglovin

FRIDAAAY

Godmorgon allesammans !!
Dagens skoldag blir super chill.. Första timmen med 7:orna (lillajul) vil leker mm. Lektion 2 lucia "pyssel" vi gör dräkterna mm, 4 och 5 lektionerna lucia övning !! Kan det bli en bättre fredags skoldag eller ?? Idag har jag efter skolan fullt upp somsagt har en dansshow som skall uppträdas (ni får höra om det senare) och sedan blir det bastu och balja hos Basti med ett litet kompisgäng mysigt eller ??


Bilder från veckans luciaövningar :))

Syns senare idaaag !!


bloglovin

FINSKA PROOOV

Som sagt skall jag fara och skriva finska prov nu har en känsla av att det kommer gå mycket sämre en vad det brukar :/ men HOPPAS HOPPAS det skulle gå bra! Men nu hinner jag inte skriva mer eftersom jag inte får bli sen till provet!


En bild av mig och Anna från igår!

bloglovin

GODMORGON!

Godmorgon alla sööta läsare!
Hoppas ni vaknat upp på rätt fot denna onsdag. Själv har jag fullt upp precis hela dagen men försöker hinna kasta in ett inlägg nånstans idag. Min skoldag startar med 2 timmar musika en vanlig + en lucia lektion va är int roligare och skönare än det? Men nu måste jag fara syns senare bjuder på en bild som blev tagen igår:



Ser min arm på något sätt super stor ut ??

bloglovin

Outfit

Tänkte köra men dagens outfit eftersom jag inte gjort det på en evighet känns det som. Dagens skoldag har varit skönt inte gjort något känns det som började 09.40 så blev det en ordentlig lektion + 2 lektioner lucia övning låter skönt eller?
Sä till den sköna dagen blev det en skön outfit :




Nu skall jag äta och kolla på tv och ikväll blir det träning!


bloglovin

H:SALO

Idag har jag varit en stor del av dagen i backen med Anna och Lallu. Vi hade riktigt KUL! Tyvärr har Occe skadat sig så han eller Krisse var inte där idag men en del andra bekanta kom imot.
Som en del av er säkert vet så är det Finlands självständighetsdag idag så därför är vi lädiga från skolan. Men nu skall jag fara i duschen och frecha up mig så blir det mys på soffan resten av kvällen.



bloglovin

LÖRDAG-SÖNDAG

Idag vi 4-5 tiden kom jag hem från Sofies lande där vi hade varit jag, Anna och Sofie det var super roligt och mysigt.
Så tänkte int skriva någo om det desstumer utan visa lite bilder istället..




Men nu skall jag fara och ha årets roligaste söndag för imorgon är vi näligen lediga!!!!


bloglovin

Winter Wonderland

Idag vaknade jag hos Anna.. När jag skulle åka hem och kom ut från huset blev jag helt chockad nämligen det hade kommit helt jätte mycket snö och gud va fint det ser ut. Gillar verkligen vintern när det inte är för kallt och mycket snö ute. Bjuder på en bild jag tog när jag släppte Aune ut på bakgårde för att göra sina behov.


Nu skall jag mysa på soffan en stund före det blir matdags!


bloglovin

CHill med Anna!

Idag har det varit en super RANDOM dag (hänt fast vad,vilket är typiskt när man är med Anna).
Vid halv 10 tiden kom vi till Anna från backen och efter det har vi chillat med en massa mat och snack.
Sitter här och snorar oss nu och börjar snart sova!



en gammal bild av oss från sommaren 2010.


GONATT!!

BACKEN

Idag tillbringade jag min kväll i backen med Anna, Lallu och en stund med Occe och Krisse med. Kan inte vänta på att få fara och åka! Dessutom skall jag med Anna kanske till Åre på sportlovet och vad kommer int att bli roligare än det.. Men nu bjuder jag på bilder som blev tagna idag:



Men nu blir det mys på soffan så syns imorgooon!

bloglovin

SAMHÄLLSLÄRA

SUCK guud vad tråkigt ämne om man får vara helt ärlig! Somnar hela tiden och fattar inte mycket heller, konstigt nog har jag ändå sådan känsla att ja vet att man borde veta men sen igen när jag har provet framförmig så fattar jag att jag inte kunde allting sen heller.

Bjuder på en gammal ny sång som spelat i mitt huvud precis hela kvällen, tror nog att ni alla hört den redan man tänkte sätta upp den iaf att kanske det är er tur att sjunga på den imorgon :)




Men nu skall jag börja lägga mg i sängen och läsa några sidor ännu och sedan fara och sova så sov gott allesammans!

bloglovin

WEDNESDAY

Godmorgon på er sööta läsare!
Tyvärr hade jag helt fullt upp igår så det blev ej något bloggande men därför tänkte jag start denna kalla onsdag med att sätt upp bilder från igår när vi var till Helsingfors, det var riktigt kul!
Så nu bjuder jag på en stor bomb med bilder enjoy:



Hoppas ni får en fiin onsdag!!

bloglovin

RSS 2.0